De geboorte van Charlotte

Het is als geboortefotograaf steeds een eer om bij een geboorte te mogen zijn. In overleg met de ouders worden de foto's wel of niet gedeeld op internet.  De geboorte van Charlotte was heel puur, intens en boordevol liefde.Ik mocht van de ouders deze foto delen en ze schreven er zelf iets bij waar ik heel dankbaar om ben.

Een gevoel kan je nooit herhalen en al zeker niet als het gaat over een mirakel dat elke geboorte is. Er is maar één keer de eerste keer. De keuze om dit intiem moment te laten vereeuwigen in schoonheid vraagt veel vertrouwen. Vertrouwen dat Kim op een meesterlijke manier heeft ingevuld. Van bij het eerste contact zat het gevoel in beide richtingen er recht op. Afspraken gingen als vanzelf. Onze keuze was om de geboorte niet expliciet weer te geven, maar aandacht te hebben op onze beleving tijdens ons mirakel en dit te vereeuwigen. Kim heeft de gave om op een onopvallende manier toch aanwezig te zijn. Steun en vertrouwen te geven en om de stilte te respecteren waar nodig. Het resultaat was en is een boek van beelden waar we graag naar terug kijken en welke ons steeds weer terugneemt naar ons mirakel.

Caroline & Bert